Over Sylvie

Mijn naam is  Sylvie en al meer dan een decennium vinden mensen de weg naar mijn veilige haven, waar delen en helen centraal staan. Mijn passie voor holistische genezing begon tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige, toen ik de onvoorspelbaarheid van het leven aan den lijve ondervond na het plotselinge verlies van mijn vader. Die pijnlijke reis naar binnen opende mijn ogen voor de cruciale verbinding tussen onze mentale, fysieke en spirituele gezondheid. Hier bij Zielsrust creëer ik een ruimte waar je jezelf volledig kunt omarmen, met al je emoties, gedachten en daden.
Mijn ervaring als gedragstherapeut voor paarden heeft me de essentie van het huidige moment geleerd - een waardevolle les die ik koester en deel met iedereen die mijn pad kruist. Liefdevol, zacht en gepassioneerd, zo omschrijven degenen om me heen mij. Als moeder van twee kinderen streef ik ernaar een toonbeeld te zijn van authenticiteit, en als sensuele vrouw omarm ik het leven met volle teugen, zelfs op de mindere dagen, wetende dat er altijd iets goeds schuilt in elke dag.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw reis naar innerlijke rust en heelheid.
Veel liefs, Sylvie.
PS: Heb je even de tijd nodig om te ontladen? Even de spanning laten afvloeien en eens goed ventileren. Reserveer dan een half uurtje van mijn tijd en ontdek wat je al in huis hebt om rust voor jezelf te vinden!